Finn personlig trener
Anita Charlotte Visnes

Anita har trener- og instruktørutdannelse fra Norges Svømmeforbund. Anita studerer nå ergoterapi og holder svømmekurs for barn på Athletica Domus.

Anita har selv svømt aktivt i flere år og har i tillegg hatt svømmekurs for både barn, ungdom og voksne. Hun kan hjelpe deg med dine svømmeutfordringer uansett nivå og lager et opplegg som er spesielt tilpasset deg. Med Anita oppnår du dine mål på en sikker og effektiv måte.

Anne-Berit H. Strand

Anne-Berit studerer fysisk aktivitet og helse ved Norges Idrettshøgskole, og har i tillegg en bachelorgrad i ernæring. Som over gjennomsnittlig engasjert i helse og trening kan hun hjelpe deg å nå dine mål, uansett treningsbakgrunn. Med mye erfaring innen trening og som instruktør vil Anne-Berit sørge for at du får en time med godt treningsutbytte, samtidig som du sitter igjen med en lyst til å trene igjen. Personlig liker Anne-Berit effektive og strukturerte treningsøkter med god kvalitet og variasjon.

"Bli raskere, sterkere, mer aktiv, få mer overskudd, skadeforebyggende, vektnedgang eller vektøkning, …" - uansett hva dine mål innebærer kan hun lage tilpassede treningsprogram for akkurat deg og gi deg den hjelpen du trenger. Anne-Berit har fokus på å motivere deg slik at dere sammen oppnår treningsglede, mestringsfølelse og fremgang!

Anthony Bisson

Anthony er utdannet yogainstruktør fra YogaWorks. På fritiden svømmer han (utdannet livredder, og jobbet i seks år som det), trener martial arts og boksing. I flere år har han vært lidenskapelig opptatt av samspillet mellom kropp og sinn, noe han ønsker å formidle gjennom sin yogaundervisning.

Anthony ønsker å lære deg å praktisere yoga på en trygg og leken måte!

Benedikte Nesshaug

Med Benedikte får du en energisk og entusiastisk trener med mye giv. Hun er utdannet personlig trener fra Active Education, og har mange års erfaring som instruktør i konkurransedans, og turntrener. Benedikte tilpasser treningen etter målene dine, og lover gode treningsøkter med mye utbytte.

Birgitte Vabø

Birgitte er utdannet personlig trener fra Gostudy og studerer for tiden Fysioterapi ved OsloMet. Hun har erfaring fra både håndball og styrketrening.

Birgitte tilbyr individualiserte treningsplaner og hun er opptatt av at treningen skal være lystbetont og meningsfull. Hun vil hjelpe deg med å nå dine mål uansett hva det måtte være. Hennes teori er at alle kan like trening, så lenge treningsformen er tilpasset den enkelte!

Christer Lie-Olsen

Christer har jobbet som PT og treningsveileder i flere år. I tillegg har han lang erfaring som fotballtrener og selv studert toppidrett på vgs (fotball). Christer har også erfaring med skader og opptrening. Videre har Christer Kettlebell-sertifisering (level 1).

Christer har PT-timer på Vulkan, Centrum og Nydalen.

Christina Gjestvang

Christina Gjestvang er til daglig doktorgradsstipendiat ved Seksjon for idrettsmedisinske fag, Norges idrettshøgskole (NIH) og jobber med forskningsprosjektet "Treningssenterbransjen. – En arena for folkehelse?". Hun var ferdig med mastergrad ved NIH i 2013. Christina er en erfaren PT og gruppeinstruktør, med over 10 års erfaring. Hennes spesialområder er utholdenhet og styrketrening. Christina vil sørge for at du får et godt treningsutbytte, med tett oppfølging underveis, og ønsker å hjelpe deg med å finne treningsglede.

Christina har Vulkan som hovedsenter.

Daniel Hjärten

Trenger du ha en personlig trener med lang erfaring og kompetanse, er Daniel det rette valget for deg! Han har levert over 5000 PT-timer. Han hjelper deg å nå dine mål på en profesjonell måte. Med en variert treningsbakgrunn kan Daniel veilede deg godt, enten målet ditt er å bli en god bokser, beherske å stå på hendene, bygge muskler eller gå ned i vekt. 

Daniel Pizarro

Daniel har PT utdanning fra AFPT og Bachelor i Dans og Dansepedagogikk fra Norges Dansehøyskole. Han har massasjeutdannelse fra Balanz og er kurset i bevegelighetskonseptet FRC. Som danser har han blitt opptatt av å utforske mulighetene kroppen har til bevegelse og skadeforebygging. Som trener vil han forberede kroppen til din aktivitet, enten det er styrkeløft, idrett/dans, bevegelighet eller en lettere hverdag. Som massør tilbyr Daniel klassisk, triggerpunktbehandling, idrettsmassasje og avspenningsmassasje.

Daniel har Athletica Blindern som hovedsenter.

Dijana Stupar

Dijana tilbyr kostholdsveiledning til deg som plages av spiseforstyrrelser, matintoleranser, overvekt, undervekt, diabetes og revmatisk sykdom. Hun har også mange års erfaring med å tilpasse kostholdet til folks treningsmål, om det er å øke muskelmassen eller redusere fettmassen.

Dijana er autorisert klinisk ernæringsfysiolog med erfaring fra både sykehus og treningsbransjen. Hun har siden 2007 jobbet med pasienter på sykehus, undervist studenter, pasienter og helsepersonell, samt jobbet på SiO Athletica i totalt 4 år. Hennes spesialområder er kosthold og spiseforstyrrelser, revmatisk sykdom, lungesykdom, matintoleranser, hjerte- og karsykdom, diabetes og kreftsykdommer. I tillegg kan hun hjelpe deg med vektreduksjon og vektoppgang, samt tilpasse kostholdet til dine treningsmål. For tiden tar Dijana også en PT-utdannelse på NiH og vil på sikt også kunne hjelpe deg med oppsett av treningsprogram.

Elisabeth Aas

Elisabeth er Personlig Trener med utdanning fra Norges Idrettshøgskole. Hun har tidligere vært aktiv i flere forskjellige idretter, blant annet fotball, håndball og volleyball. Hun har også mye erfaring innen styrketrening. Elisabeth har fått mye glede og mestringsfølelse ut av treningen, og vil gjerne hjelpe deg med å få det samme!

Emilie Rambo Kristiansen

Emilie har en bachelorgrad i fysisk aktivitet og ernæring, og er nå i gang med en mastergrad i idrettsmedisin på Norges idrettshøgskole. Hun har drevet aktivt med både friidrett og håndball og har stor interesse for kroppens funksjon samt all form for fysisk aktivitet og bevegelse.

Som person er Emilie realistisk, motiverende og systematisk. Hennes mål er å hjelpe deg å nå ditt mål. For å gjøre dette ønsker hun å etablere er godt treningsmiljø der mestring og fremgang er i fokus.

Espen Von Krogh

Espen er utdannet PT fra Active Education, kostholdsveileder fra AFPT og tar massørutdannelse ved Axelsons Bodywork School. Han har bakgrunn fra dans og styrketrening.

Som PT fokuserer han på balansert, morsom og målrettet trening som fremmer god kroppsholdning og gir varige resultater. Han vil gi deg tett oppfølgning og tilpasse treningen slik at du når dine spesifikke mål.

Som massør kan han tilby massasje for blant annet stiv nakke, hodepine, ryggsmerter, muskelknuter, bedre fordøyelse, økt sirkulasjon og generell velvære.

Espen tilbyr også kostholdsveiledning.

Frode Bøvor

“Gi en mann fisk og han er mett én dag, lær ham å fiske og han er mett hele livet.”

Jeg ønsker å gi deg kunnskap og ferdigheter, som du kan bruke også etter at du er ferdig å trene med PT. Vi jobber med bevegelighet og styrketrening, med øvelser hentet fra turn med egen kroppsvekt som motstand, men også baseløft med vekter. Kvalitet og trygghet er nøkkelord, og målet er en kropp som beveger seg optimalt, nå og om 30 år. Min erfaring som instruktør i turn/akrobatikk og breakdance vil kunne prege treningene, og dersom du ønsker å lære ferdigheter som hode- eller håndstående, eller ulike saltoer, er dette også mulig.

Vi er laget for å bevege oss – bli god på det!

Grethe Lill Fiksdal

Grethe Lill studerer fysioterapi på OsloMet. Gjennom studiet har hun tilegnet seg massasjeferdigheter og kunnskap om muskler og skjelett. I tillegg er hun instruktør på Athletica Domus og Athletica Blindern. Hun har bred erfaring innenfor trening, og underviser alt fra step og kondisjon til styrke, TRX og yoga. Hun har blant annet yogautdannelsen RYT200 fra India.

Grethe Lill tilbyr massasje tilpasset den enkeltes behov. Ønsker du å løsne opp i øm og stiv muskulatur eller å ha en behagelig og avslappende time med fokus på avspenning og velvære er Grethe Lill riktig person å kontakte.

Hanne Lockertsen

Hanne er utdannet PT og har tilleggskompetanse i trening mot beinskjørhet. Hun har erfaring fra både styrketrening, utholdenhet, bevegelighet, crossfit og yoga.

Hun har også drevet med svømming på nasjonalt nivå og har hatt svømmekurs for barn og ungdom i mange år. Hanne skreddersyr opplegget sitt etter deg, enten du jobber mot opptak til politihøyskolen eller militæret – eller bare vil bli bedre til å svømme.

Hans Kristian Hollstedt

Hans Kristian går fysioterapistudiet ved OsloMet og har gjennom studiet utviklet gode ferdigheter og kunnskap innen massasje og kroppens anatomi. Som aktiv squashspiller, og tidligere profesjonell ishockeyspiller, har han tilegnet seg gode erfaringer og bred kompetanse innen ulike typer trening.

Som massør kan Hans Kristian tilby behandling tilpasset dine behov. Med fokus på kundenes ønsker kan han gi avspennende massasje rettet mot ømme og stive muskler, stressrelaterte plager eller andre smerter. Dersom du ønsker en avslappende massasje, eller en time med ordentlig trykk på dyp muskulatur, er Hans Kristian rett person å kontakte.

Helene Åsheim Berntsen

Helene er sertifisert PT fra NPTI i USA og Active Education. Hun har også grunnfag idrett fra Høgskolen i Hedmark og ernæringsfag fra Høyskolen Christiania. Helene har jobbet som personlig trener og instruktør i flere år. For tiden utdanner hun seg til Certified Performance Specialist. Hun har selv erfaring fra idrettene turn, yoga, volleyball og surfing. Hun liker at treningen skal være variert, og mikser gjerne bevegelighet, styrke, utholdenhet, spenst/eksplosivitet og egenvektstrening i egne økter.

Helene hjelper deg med å komme i gang, og/eller finne nye, spennende mål for din trening. Trening trenger ikke å være så seriøst, og nøkkelen er at det skal være lystbetont!

(Helene har Nydalen som hovedsenter).

Henriette Garnes

Henriette er utdannet personlig trener ved Norges idrettshøgskole. Bachelor i førskolelærer med fordypning i fysisk fostring. Jeg har stor interesse for styrketrening og varierer treningen med alt fra intervaller til yoga og gruppetimer. Trening har ikke alltid vært en del av hverdagen min. Etter å hatt personlig trener selv og trent flere år på egenhånd har hun kjent på de positive effektene trening har på kropp og sinn, og trening har blitt til noe hun ikke vil være foruten.

Henriette kan tilby trening av høy kvalitet. Om du ønsker å ha mer overskudd i hverdagen, bli mer aktiv, bli sterkere, raskere, større eller mindre så kan hun lage treningsprogram tilpasset deg og dine mål og hjelpe deg på veien dit! For Henriette er det viktig at mine kunder kjenner på motivasjon, treningsglede og mestring!

Hoa Van Vo

Hoa har erfaring som PT fra flere treningskjeder i Trondheim. Han har en bachelor i bevegelsesvitenskap fra NTNU. Med mer enn 10 års erfaring innen styrke- og utholdenhetstrening gir Hoa deg trening som gir deg mer energi i hverdagen. Han er tidligere danser og driver aktivt med funskjonell trening. Han vant 3. Plass i NM i Diskodans, Østfoldmesterskap i Breakdans, VM i Redbull Paper Wing med acrobatic dans. Hoa gir deg en treningsøkt med kreativt innhold og masse energi.

Hoa har Vulkan som hovedsenter.

Hoang Minh Trinh

Hoang er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole, og har erfaring som treningsinstruktør i forsvaret. I tillegg er han aktiv basketballspiller på høyt nivå, og har også lang erfaring som basketballtrener.

Med skreddersydd trening vil Hoang hjelpe deg til å nå målet ditt, enten du er nybegynner som vil starte med styrketrening eller viderekommen som ønsker det lille ekstra. Med variert og motiverende trening vil Hoang bidra til å gi deg treningsglede som varer.

Inga Juvkvam

Inga er utdannet PT fra GoStudy og har lang erfaring med fotball, løping og styrketrening. Inga skreddersyr treningsprogram og timer for deg, enten målet ditt er å løpe fortere, løfte tyngre, jobbe med sommerkroppen eller bare å gå opp trappen uten å bli andpusten.

Inga har Vulkan som hovedsenter.

Ingvild Skjold

Ingvild er utdannet personlig trener og gruppetreningsinstruktør gjennom Norges Idrettshøgskole i Oslo. Hun har flere års erfaring innen treningssenterbransjen.

Med en allsidig idrettsbakgrunn innen både turn, orientering og diverse ballidretter har hun god kompetanse på mange felt. De siste årene har hun fokusert mest på styrketrening og fascineres av hva trening kan gjøre for både kropp og sinn.

Trening skal være moro, og jeg ønsker å bruke treningsglede og mestringsfølelse som verktøy for at vi sammen skal nå dine mål!

Jenna Emilia Meriläinen

Jenna er en positiv, engasjert og motiverende trener med en lidenskap for sunn, balansert, sunn og aktiv livsstil. Hun har en bachelorgrad i fysioterapi fra Tampere University of Applied Sciences, og hun har også fullført videre kvalifisering for Sport massør i The Sport Institute of Finland. Hun har mange års erfaring fra konkurransesvømming, vekttrening og utholdenhetstrening .

Jenna spesielle områder av interesse er å holde trening trygg, enkel og effektiv ved å bruke de riktige treningsteknikker og understreke viktigheten av kroppsbeherskelse .

Hun kan lage et treningsprogram for å hjelpe deg å nå både kortsiktige og langsiktige helse- og fitness mål - enten du ønsker å gå ned i vekt, bygge mer muskelmasse, øke utholdenhet, trene seg opp etter en skade eller et lengre avbrekk, eller hvis du bare føler at du ønsker å øke ditt humør og energinivå .

Jesus Cabanas

Jesus er sertifisert PT fra A.C.E med over 10 års erfaring som en profesjonell bodyboarder. Han har tilegnet seg kunnskap ved å reise verden rundt og deltatt i mange ulike workshops, og har jobbet med de beste personlige trenerne i industrien.

Jesus tilbyr trening innen hurtighet, spenst og calisthenics. Han fokuserer på trening med egen kroppsvekt, balanse og slyngetrening. Han er opptatt av at treningen skal være morsom, og tilpasses ditt nivå. Enten du er profesjonell og ønsker tips for å forbedre teknikken din, eller ønsker å trene mer funksjonelt uten å løfte vekter, bør du kontakte Jesus. Han kan vise deg hvordan du kan forstå kroppen din og utfordre deg til å bli sterkere, på en morsom måte.

(Sala har Vulkan som hovedsenter).

Joan Løvaas

Joan er utdannet fysioterapeut, instruktør og PT og har en master fra Norges idrettshøgskole. Hun har også en master i folkehelsevitenskap fra NMBU. Joan fungerer både som PT og fysioterapeut i Athletica PT Team, og har i tillegg gruppetimer (Nakke/skuldre og TRX) på Athletica Domus og Athletica Blindern. Joan har deltatt i Birkebeineren både løpet, rittet og rennet i tillegg til å være aktiv i friluftsliv i padling, klatring, brevandring og på ski. Med Joan ligger med andre ord alt til rette for variert og riktig trening med motiverende resultater – uansett utgangspunkt. Hun kan også gi deg veiledning i trening under graviditet og etter fødsel.

Joan holder PT-timer på Blindern, Domus og Nydalen.

John Gomes

John har jobbet som Personlig Trener i over 10 år. John har utdanning fra ISSA Master Trainer, REPS-UAE, TechnoGym, ELEIKO Coach Level -1, NASM MMA Strength & Conditioning, Spinning Level -3, og TRX-kurs.

Med sin brede utdanning og lange erfaring med alle typer kunder kan han hjelpe deg med nå dine mål på en trygg, sunn og naturlig måte.

Katharina Grindevoll Liljedahl

Katharina har en bachelorgrad i Fysisk Aktivitet og Helse og er utdannet Personlig Trener fra Norges Idrettshøgskole. I tillegg har hun treårig fagskoleutdanning i dans fra Bårdar Akademiet. Hennes idrettslige bakgrunn består av mange år med konkurranseturn samt at hun har bred erfaring innen forskjellige dansestiler som jazz, moderne, ballett, freestylediscojazz med mer. Hun har vært danser i ulike show og oppsetninger i Oslo og på TV.

I tillegg til personlig trening underviser Katharina et bredt spekter av ulike gruppetimer og kurs hos SiO Athletica; alt fra dans og kondisjon til styrke og stretching.

Katharina møter dine ønsker og skreddersyr programmer som passer for akkurat deg og dine mål. Hun gir deg kreativ og morsom trening som er utfordrende og gir god mestringsfølelse.

Kenneth Stakset Dahl

Kenneth er en glad, engasjert og kreativ type, med en lidenskap for trening. Han ser trening som et middel til en bedre hverdag. Kenneth har en mastergrad i idrettsvitenskap fra Nord Universitet, og studerer nå fysioterapi på OsloMet. Ut over dette har han også kurs i Programdesign fra AFPT og retur til idrett etter kne- og skulderskader fra NIMI. Han har selv mange års erfaring med trening både innen idrett og med varierte former for styrketrening.

Kenneth er opptatt av at trening skal kunne brukes for å nå både kort og langsiktige mål. Han kan hjelpe deg med helhetlig trening for en sunn og aktiv hverdag, sette opp individuelle treningsplaner for hypertrofi og styrke eller for å prestere bedre i idrett. Ta kontakt med Kenneth for en uforpliktende samtale, så kan dere sammen finne ut hva du trenger.

Koh Tsuruta

Koh er sertifisert PT fra National Academy of Sports Medicine i USA. Han har ernæringsbakgrunn fra American Council on Excercise, og har tre års erfaring som PT og kostholdsveileder fra USA.

Koh kan hjelpe deg med riktig veiledning og teknikk for ditt treningsmål. Han kan også hjelpe deg med å tilpasse kostholdet til disse målene. I tillegg har Koh erfaring med rehab og prehabtrening.

Koh har engelsk som sitt hovedspråk.

Kristian Eikvar

Kristian studerer osteopati på Høyskolen Kristiania, og er sertifisert personlig trener fra Akademiet for personlig trening (AFPT). Han har i tillegg kurs fra AFPT i ”Hypertrofi” og ”Vektløfting/olympiske løft”. Kristian er blid, forståelsesfull og engasjerende. Han har stor interesse for bevegelse, hypertrofi, olympisk vektløfting, funksjonell trening, friluftsliv og mental trening.

Han kan hjelpe deg med å nå dine mål, enten det er å lære og mestre nye øvelser, øke muskelmasse, økt styrke, økt utholdenhet, vektreduksjon, eller få bedre kunnskap om trening og kosthold som kan vare livet ut.

Kristian Kjøndal

Kristian er en lidenskapelig trener som har jobbet med styrketrening og vektreduksjon. Han er opptatt av at trening skal være gøy og gi deg bedre helse. Kristian skreddersyr treningen etter deg og ditt nivå, og hjelper deg å nå målene dine med målrettet og effektiv trening.

Kristian har Vulkan som hovedsenter.

Kristian Søfteland Gudim

Kristian er utdannet massør fra treningsterapiskolen og PT fra SAFE Education. Etter massasjeutdanningen har Kristian kombinert teknikker fra flere forskjellige massasje-retninger og kan tilpasse seg hver og en som ønsker massasje. Han har erfaring med flere forskjellige styrketreningsformer som calisthenics, turn og mobilitetstrening. Han vil hjelpe deg enten du har et ønske om å forbedre mobilitet og fleksibilitet, mestre din første håndstående, prøve ut nye treningsmetoder eller komme deg tilbake fra skade.

Kristian fokuserer på å skape et trygt miljø for deg og forbedre din helhetlige helse. Drivkraften hans er kunne være en støttespiller i din utvikling.

Lise Bergmann

Lise er utdannet PT ved Norges Idrettshøgskole (NIH). Hun har en brennende lidenskap for alt som har med løping å gjøre, og konkurrerer aktivt i terreng-, fjell- og ultraløping. Hun har også bakgrunn fra calisthenics/ kroppsvektstrening, funksjonell styrketrening, pole fitness, akrobatikk og langtur med tung sekk.

Lise kan tilby målrettet og kunnskapsbasert trening med mye moro og høy mestringsfølelse! Hun kan lære deg alt fra morsomme triks og tung styrketrening, til hvordan bli en best mulig løper!

Lise Mari Semb

Lise Mari har en bachelorgrad i livsstilsendring og folkehelse, og i dag studerer hun ernæring og personlig trening. Hun har flere år med erfaring som gruppetreningsinstruktør i sal, spinning og vanngymnastikk.

Lise Mari ser på fysisk aktivitet som en viktig kilde til overskudd, glede og mestringsfølelse. Hun ønsker å bidra til at fysisk aktivitet og gode matvaner blir en del av din hverdag. Dine interesser og ønsker er utgangspunktet når det legges til rette for trening og kosthold.

Mads Andreas Jonassen

Mads er sertifisert personlig trener fra Gostudy og Høgskolen i Nesna, samtidig som han er utdannet sykepleier ved Diakonhjemmet Høgskole. Han har også studert osteopati ved Norges Helsehøgskole.

Mads har sin idrettsbakgrunn fra fotball, tennis og langrenn og er opptatt av at treningen skal være lystbetont, variert og motiverende. Ved å sette spesifikke og relevante mål får du et treningsprogram basert på dine ønsker og behov.

Marian Johnsen

Marian har jobbet som PT både for enkeltpersoner og grupper i 3 år. Hun er en av Norges beste CrossFit-utøvere og har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt. Hun holder for tiden på med trener 1 kurs i vektløfting og strength coach utdanning til Eleiko. Marian er flink til å tilpasse treningen utifra ditt utgangspunkt og din hverdag slik at du kan trene effektivt og nå målene dine.

Marte Reinnes

Marte er sertifisert personlig trener ved Australian College of Physical Education (ACPE), og har tatt Certificate 3 og 4 i fitness. Hun har treningserfaring fra friidrett, og har de siste årene blitt mer og mer interessert i styrketrening. Marte har også vært PT og instruktør i Sydney, Australia.

Sammen med Marte vil du ta treningen din til neste nivå. Hun har fokus på kvalitet foran kvantitet, noe som gir utslag i effektive resultater og en høy læringskurve uansett utgangspunkt.

Morten Ekerheim

Morten er Personlig Trener med flere års erfaring fra ulike treningssenter i Bergen. Morten har holdt foredrag og workshops i Street Workout og calisthenics på ulike gym rundt om i Norge, på NIH convention og er mastertrainer i Basisball. Han er genuint opptatt av trening og mestringsbasert utvikling, og har flere års erfaring innen styrketrening, egenvektstrening og fitness.

Trening skal være både gøy og variert, lekent og seriøst, med fokus på personlig mestring og treningsglede. Morten skreddersyr treningsprogram etter dine ønsker og behov, og motiverer deg til å yte det lille ekstra på trening!

(Morten har Centrum som hovedsenter).

Nathalie Korvann Eriksen

Nathalie har en bachelor i ernæring fra Høyskolen Kristiania, og erfaring fra praksis og klinikk.

Nathalie tilbyr kostholdsveiledning til deg som blant annet ønsker å endre livsstil, endre kroppssammensetning eller prestere bedre på trening og konkurranse. Hun kan hjelpe deg med å nå målene ved å tilpasse et individuelt kosthold etter behov.

Kostholdet påvirker kroppen fysisk og psykisk, og Nathalie er spesielt opptatt av at maten ikke skal ta for mye plass hos den enkelte, men at den kan bidra til en god og sunn helse gjennom å være en naturlig del av hverdagen.

Pauline Klaastad

Pauline har erfaring innen dans, og er opptatt av kroppsbeherskelse og kreativitet i treningen. Hun har utdanning hos Akademiet for Personlig trening, og har en stor lidenskap for fysisk aktivitet og god helse.

Som personlig trener legger hun vekt på at du skal føle mestring, og at både kropp og sinn smiler etter treningen. Pauline vil gi deg motivasjonen og gleden til å bevege deg sterkere, raskere og sunnere!

Rasmus Aamodt

Rasmus er utdannet personlig trener hos Active Education, og har tidligere studert anatomi og fysiologi ved Atlantis Medisinske Høgskole. Han har også ett år på idrettshøgskole i Danmark med kursing i blant annet fitnessinstruksjon, idrettsmassasje, og planlegging av hurtighet- og spensttrening for idrettsutøvere. Han har ellers selv erfaring fra basketball, volleyball og vektløfting.

Rasmus tilbyr skreddersydde treningsplaner for å hjelpe deg å nå dine mål på en trygg og effektiv måte. Enten du trenger hjelp til vektreduksjon, bedre utholdenhet, økt styrke, bedre spenst og hurtighet eller bare vil komme i generelt bedre form og ha mer energi å rutte med i hverdagen, vil han gi deg den veiledningen og motivasjonen du trenger.

Richard Andre Gundersen

Richard er sertifisert PT gjennom Akademiet For Personlig Trening (AFPT) og har flere års erfaring som utøver i styrkeløft. Han har også diabetes type 1 og vet hvordan dette fungerer i sammen med trening og kosthold. Og hvilke tilpassinger og optimaliseringer som må gjøres i forhold til dette.

Richard brenner for å hjelpe folk med å nå sine mål! Han kan skreddersy et bærekraftig og optimalt opplegg med fokus på mestringsfølelse. Vil du bli sterkere, raskere, mer utholdende, større muskler eller ha fokus på en god helse generelt så står han klar for å hjelpe deg!

Ronja Thune-Larsen

Ronja er sertifisert yogalærer innen hatha yoga med videreutdanning i yin yoga. I tillegg har hun flere års instruktørbakgrunn fra spinning, styrketrening og gruppetimer i yoga. Ronja vil hjelpe deg å praktisere yoga etter dine behov, og dine forutsetninger, enten du er nybegynner, eller har mye erfaring. Hennes fokus er at yoga kan bidra til balanse fysisk og mentalt, noe som vil bidra positivt i både annen trening og i hverdagen din forøvrig.

I følge Ronja passer yoga for alle. Gjennom personlig oppfølging og et skreddersydd opplegg vil hun hjelpe å finne din stil slik at du kan få bedre utbytte av yoga gruppetimer, og eventuelt bli i stand til å praktisere yoga på egenhånd.

Serr Janjua

Serr tilbyr ulik kampsporttrening og selvforsvar. Treningen innebærer mye bevegelighet og koordinasjon. Bli med på trening litt utenom det vanlige, med mye variasjon, hvor du blir nødt til å tråkke utenfor komfortsonene dine.

Serr har Domus som hovedsenter.

Shawn Rabold

Shawn er en tidligere amerikansk hærsoldat med mye erfaring fra gruppetrening, utholdenhetstrening , fleksibilitet, og styrkeløft. Shawn er sertifisert PT fra ISSA, International Sports Sciences Association, og fokuserer på å utvikle en total livsstil, inkludert trening, hvile, kosthold og mentalitet.

Sirianne Gundersen

Sirianne har en bachelorgrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU. Sirianne har treningserfaring fra friidrett, styrketrening og fotball. Hun kan tilby energiske treningsøkter som vil gi deg mestringsfølelse og treningsglede, og ikke minst motivasjon til å fortsette. Hun er også flink til å legge opp trening som tar hensyn til eventuelle skader.

Stefan Boytchev

Stefan er utdannet personlig trener ved Akademiet for Personlig Trening (AFPT). I tillegg har han studert idrettsfag ved Norges idrettshøgskole (NIH) samt medisin grunnfag på Bjørknes Høyskole.

Han er opptatt av å hele tiden utvikle kunskapen sin innen styrketrening, derfor følger han tett med på forskningen som gjøres på dette feltet. Stefan tror at alle kan lære å trives med styrketrening og vil at du skal streve etter fremgang heller enn å søke etter perfeksjon. Han brenner ekstra for økning i styrke og muskelvekst.

Stefan har bakgrunn som aktiv tennisspiller på nasjonalt nivå i Sverige. Han tilbyr tennistrening for både nybegynnere og viderekommende.

Stefan Persson

Stefan tilbyr både vanlig PT-timer, men også massasje. Stefan er utdannet personlig trener i Stockholm, og er også sertifisert og diplomert massør. Han har en allsdig treningsbakgrunn og har erfaring med både trening og massasje for idrettsklubber.

Tamam Almuhajer

Tamam er sertifisert PT med flere års erfaring. Tamam hjelper deg med å nå dine mål, det være seg muskelbygging, styrke eller fettforbrenning – og uansett hva slags utgangspunkt du har fra før. Trening med Tamam er noe helt unikt fordi han både hjelper deg med å mestre forskjellige teknikker og, i tillegg brenner han for å gi deg kunnskap og forståelse om prinsippene bak. Alt henger sammen!

For Tamam er trening ikke bare en del av hverdagen, det er en livsstil. Han står klar til å være den coachen du trenger for å skape et levesett og miljø som hjelper deg å nå dine mål – fra kosthold og måltidsplanlegging til å gjøre deg i stand til å lage egne treningsprogrammer. Hvis du er klar for å ta treningen til neste nivå kan Tamam hjelpe deg på en morsom og trygg måte!

Tim Edvard Pettersen

Tim har påbegynt Bachelor innen Ernæring. Utover dette har han også opparbeidet ytterligere studiepoeng i Anatomi/Fysiologi, Sykdomslære, Biokjemi og Grunnleggende Ernæring ved Atlantis Høgskole. Han har PT-kurs fra Safe Education (Lørenklinikken). Han har også mange års erfaring med egentrening, kostholdsplanlegging og vektreduksjon. Tim har en god bakgrunn fra lagidrett og turn.

Hva tilbyr Tim?

Tim tilbyr individtilpassede treningsprogram som inkluderer morsom og målrettet trening, med fokus i å optimalisere kroppen som en helhet. Både styrke, bevegelighet og kosthold er viktig for en sunn og frisk kropp.

Tim har PT-timer på Nydalen og Vulkan.

Tina Helen Bergem

Tina er aktiv sprinter og har erfaring med trening på korte og lengre distanser. Hun er opptatt av å utvikle en god teknikk, på en morsom måte. Målet er at flest mulig skal oppleve mestringsfølelse og treningsglede. Hun har jobbet som instruktør og personlig trener i flere år.

Tobias Fjelde

Tobias har et mål: at du skal oppleve mestring! Med en bachelorgrad fra NIH og med mange års erfaring i Athletica gir han deg en god treningsopplevelse. Tobias har en bred idrettsbakgrunn, der håndball har stått mest sentralt. Han har god kompetanse innen styrketrening. Tobias hjelper deg med å nå målene dine med kunnskap og erfaring.

Tobias har Blindern som hovedsenter.

Touzani Serifi

Med flere år bak seg som aktiv tennisspiller på høyt nivå har Touzani tilegnet seg en bred kompetansebakgrunn innen idrett og personlig trening.

I tillegg til sin idrettskarriere har Touzani 10 års erfaring som tennistrener både i Norge og i Frankrike. Touzani tilbyr PT tennis både individuelt eller duo (to stk). Han kjøres også kurs og PT Small Group.

Trine Larsen Toften

Trine er sertifisert Personlig Trener gjennom Active Education. For tiden studerer hun fysioterapi ved Universitetet OsloMet og har tidligere studert et år ernæring. Hun har genuin interesse for trening og kosthold, og har flere år erfaring innen styrketrening.

For Trine er det viktig at trening er gøy og fører til mestring, glede og overskudd! Gjennom tett oppfølging og veiledning hjelper hun deg med å nå målene dine. Hun skreddersyr treningsprogram etter dine ønsker og behov, og motiverer deg til å yte det lille ekstra på trening!

Trine har Centrum som sitt hovedsenter

Trond Torke

Trond har lang fartstid som personlig trener og instruktør i Athletica. I tillegg til en bachelor i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole har han en solid erfaring med snart 3000 gjennomførte PT-timer og fem års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Filosofien til Trond handler om at gode treningsopplevelser gir lyst, motivasjon og kontinuitet til å trene og sprenge nye grenser.

Trond har en allsidig trening- og idrettslig bakgrunn. Han kan behandle og forebygge sportslige og hverdagslige skader / plager. Samtidig har han store kunnskaper om vektnedgang og styrke- og utholdenhetstrening. Trond fullførte også kurset Cert. Performance Specialist i 2017 som blant annet tar for seg analyse av bevegelsesmønster og funksjon, korreksjonsøvelser, bløtvev behandling, adapsjonsvariabler og mental trening.

Trond har PT-timer på Athletica Domus.

Truls Gulbrandsen

Truls er sertifisert PT fra Gateway College og har mye erfaring med utholdenhet og ulike former styrketrening. Truls tilbyr deg variert og individuell trening tilpasset deg og dine mål. Han er opptatt av at treningen skal være gøy, gi deg en mestringsfølelse og energi i hverdagen.

Truls har PT-timer på Nydalen og Vulkan.

Ulf Anfinn Eriksen

Ulf er utdannet PT ved NIH. Har allsidig idrettslig bakgrunn fra friidrett, fotball, langrenn og kickboksing. Ulf har gjennomført over 2500 PT-timer i SiO Athletica og hjelper deg med muskelvekst, endring av kroppssammensetning, eller forbedring av utholdenhet. Ulf har også erfaring fra rehabilitering og forebygging av skader.

Vilde Sørlie Paulsen

Vilde er sertifisert PT fra Akademiet for Personlig Trening, og har bakgrunn fra Norges Toppidrettsgymnas. Hun har konkurrert i alpint på internasjonalt nivå, og har treningserfaring innen både fotball, turn og langrenn.

Vilde hjelper deg effektivt og strukturert mot målene dine – og lover deg at du vil få det gøy underveis.

Vilde har Vulkan som hovedsenter.