Er du klar for litt svømming, tennis, volleyball eller kanskje badminton? Her får du en oversikt over hvilke haller og baner du kan bruke som medlem hos oss.

Athletica Domus har gode muligheter for den som liker å svømme. Her finner du både et 25 meter langt svømmebasseng og et mindre basseng med 33 grader. Bassengene er åpne i hele senterets åpningstid. Mandag til fredag kl. 12.45-14.00 er de store garderobene til svømmehallen stengt for renhold.Timeplan for 15.-28.oktober

 

Athletica tilbyr både gruppetrening, kurs, PT og svømmeopplæring for barn i svømmehallen!   

Med ordinært medlemskap får du også inngang til svømmehallen eller du kan kjøpe enkeltbillett til 120 kr. Vi tilbyr også klippekort til 990,- for 10 ganger. 

Familiesvømming

Svømmebassengene er åpne for familiesvømming på lørdager fra 9-14 og på søndager fra 10-16. I tillegg holder vi åpent i romjulen, påsken og i sommerferien. 

Familiesvømmingen er åpen for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer, og
en barnebillett koster 45,-. Som voksen kan du ha med deg maks 3 barn, og du må være sammen med barna mens de er i svømmehallen. Alle som skal inn i svømmehallen må kjøpe billett.

Hvis det er mange mennesker og stor pågang i svømmehallen, kan badetiden begrenses til 1 time per familie.

Det er 18 års aldersgrense i bassenget. Unntaket for barn under 18 år er på familiesvømming eller svømmekurs. 

Svømmehall

Athletica Domus og Athletica Blindern har begge en flerbrukshall som medlemmene våre kan bruke. Du kan også ha med deg ikke-medlemmer som har kjøpt enkeltbillett.

Flerbrukshallene er 28 x 48 meter og kan brukes som:
  • Fotballbane
  • Innebandybane
  • Håndballbane
  • Basketballbaner
  • Volleyballbaner
  • Badmintonbane

Flerbrukshallen på Athletica Domus kan bookes ved ledig kapasitet på dagtid i ukedagene, og i hele åpningstiden i helgene. Prisen er 60,- i timen pr del av hallen (deles i 3).

Henvend deg i resepsjonen for booking av flerbrukshall.

Kanskje du vil arrangere bandyturnering for vennegjengen, eller aktivitetsdag for bedriften din?

Vi tilbyr utleie av flerbrukshallen til enkeltarrangement på lørdager og søndager. Ønsker du å leie hallen, kan du sende oss en henvendelse til athletica@sio.no

I ukedagene er ofte hallen brukt til lagidrett i regi av OSI eller andre klubber. Du kan booke treningstid i hallen når den er ledig.

Studentidrettslag kan søke om treningstid

Studentidrettslag som er medlemmer i NIF kan søke om treningstid i SiO Athleticas lokaler. Les mer her.

Book
Flerbrukshall

Athletica Domus har to utendørs tennisbaner som vi leier ut for 30,- i halvtimen. Husk at alle du tar med for å spille tennis må kjøpe enkeltbillett i resepsjonen dersom de ikke er Athletica-medlemmer.

Du kan låne tennisracket og kjøpe tennisball i resepsjonen på Athletica Domus. Det koster 20,- å låne tennisracket og 30,- per tennisball. 

Book
Tennis

For deg som er glad i å klatre, har Athletica Blindern eget buldrerom.

Buldring og klatring koster 35,- pr gang om man ikke er medlem i OSI Klatring. Du må være medlem i SiO Athletica eller kjøpe enkeltbillett i resepsjonen der du vil buldre eller klatre.

Her får du også leid klatresko til 25,-.

 

Buldring

Athletica Domus har to squashbaner som leies ut for 60,- pr halvtime.

Husk at alle du tar med for å spille squash må kjøpe enkeltbillett i resepsjonen dersom de ikke er Athletica-medlemmer.

Du kan få leid squashrackert til kr 50,- og kjøpt squashballer ved å henvende deg i resepsjonen.

Squash

Athletica Domus’ utendørs kunstgressbane leies ut både til enkelttimer og til lag som ønsker en fast treningstid. Dagtid finnes det gode muligheter for å få leid kunstgressbanen.

Kunstgressbane