Her finner du informasjon og regler om booking av gruppetreningstimer.

Booking

Du kan forhåndsbooke gruppetimer fra 06:00 5 dager før, og frem til 10 min før timen starter.
Du kan være registrert på maks 5 timer samtidig (inkludert køplasser). Videre kan du maks booke 3 timer på en dag.

Finn time og book her

Venteliste

Hvis timen er full, kan du sette deg på venteliste ved å trykke på booking-knappen. Du vil få beskjed om hvor mange som står foran deg i køen. Følg med på «mine bookinger» for å se om du rykker fremover. Det er ofte en del avbookinger på timene, og mange skjer rett før avbookingsfristen. Vi vil sende deg en SMS dersom du får plass på timen, så det er viktig at du har registrert riktig mobilnummer. Hvis du står i kø for en morgentime og vet du ikke har anledning til å benytte plassen er det viktig at du booke deg av køen da sjansen er stor for at du vil få plass sent på kvelden.

Ventelisten blir slettet 3 timer før timen starter. Hvis du får plass på timen og ikke møter likevel, vil du få en anmerkning som beskrevet over.

Avbooking

Hvis du ikke vil delta på timen likevel, kan du avbooke frem til 3 timer  før timen starter. Avbookingen må gjøres på nett eller i SiO-appen.

Obs! Det er fint hvis du booker deg av så tidlig som mulig, slik at andre kan få glede av timen i stedet.

Billett til gruppetime

Billetten henter du samme dag, tidligst 3 timer før og senest 10 minutter før timen starter. Billetten hentes på booking-stasjonene som står i resepsjonen, og leveres til instruktøren når timen starter.  

Anmerkninger

Hvis du ikke møter til timen, eller for sent ute med avbooking, vil du få en anmerkning. Hvis dette skjer 2 ganger, vil du ikke kunne booke timer på nettet de neste 30 dagene.
Du kan eventuelt betale 75,- kr for å få sperren opphevet.

Obs! I perioden du er sperret fra å booke timer på nett, kan du booke timer i resepsjonen fra 60 min før timen starter.

Hvis du ikke henter billetten din innen 10 min før timen starter, kan du risikere å miste plassen din. Hvis du rekker frem før timen starter, kan du registrere deg for å unngå anmerkning, og evt. booke en ny plass dersom det er ledig.

Har du problemer med bookingen? Send oss en e-post